1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit 21 işçi alacak

Ege Linyit 21 işçi alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Ege Linyitleri çeşitli metal işleri için bir yıllığına 21 işçi alacak.TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü...

Ege Linyit 21 işçi alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Ege Linyitleri çeşitli metal işleri için bir yıllığına 21 işçi alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü hizmet alımı ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak ilan etti.

Buna göre, E.L.İ Müessesesi Müdürlüğü bünyesindeki lavvar torbalama,kırma-eleme, yükleme-boşaltma tesisleri ile ısı merkezleri, tulumba istasyonları, binalar, Atölyeler ve benzeri iş yerlerinde Cenkyeriimalat atölyesi tarafından yürütülen yeni ünite ve tesis kurma; tesis ve ünitelerindemontaj-montajı, tamir-tadilatı ve yenileme faaliyetlerinin bir parçası olarak çelik konstrüksiyonaksamın imal ve montaj işlerinde METAL İŞLERİ İŞÇİLİĞİ (21 Kişi ile) Hizmetlerinin alımı için ihale yapacak.

İhale, 12/12/2014 tarihinde saat: 14:00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odasında yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No:111 45500 Soma/ Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), Ankara ve TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No. 3 D.4 Bornova/İzmir adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler