1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Efe 6 JES için halk toplantısı yapılacak

Efe 6 JES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Güriş tarafından Aydın'da yapılması planlanan Efe 6 JES projesi ile ilgili 25/02/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.Çevresel...

Efe 6 JES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Güriş tarafından Aydın'da yapılması planlanan Efe 6 JES projesi ile ilgili 25/02/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, iki gün önce Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci başlayan 22,6 MW kapasiteli Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali projesi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığını duyurdu.

Açıklamada,projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 25/02/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği ve ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenlerin Bakanlık Merkezinde veya Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekleri ifade edildi.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

GÜRMAT AYDIN'A EFE 6 JES KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler