1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Edirne ve Kırklareli`de petrol ruhsat süre dolumu

Edirne ve Kırklareli`de petrol ruhsat süre dolumu

Enerji Günlüğü - Valeura Energy (Netherlands) B.V., Petrako Petrol ve Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd. şirketlerinin Edirne,...

Edirne ve Kırklareli`de petrol ruhsat süre dolumu

Enerji Günlüğü - Valeura Energy (Netherlands) B.V., Petrako Petrol ve Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd. şirketlerinin Edirne, Kırklareli İlleri sınırları içinde ortak sahip oldukları üç paftada petrol işletme ruhsat süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü süre dolum ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Valeura Energy (Netherlands) B.V., Petrako Petrol Doğalgaz İnşaat Taahhüt İşleri ve Dış Tic.Ltd. Şti. ve Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd. şirketinin Edirne, Kırklareli İlleri dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/VEN-PTK-TEM/3839 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti söz konusu arama ruhsatında ARİ/VEN-PTK-TEM/K/E17-b4-1, ARİ/VEN-PTK-TEM/K/E17-c1-1, ARİ/VEN-PTK-TEM/K/E17-c2-1 paftalarının petrol işletme ruhsatı olarak verilmesi nedeniyle 6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun 8/2 nci maddesi gereğince 16.12.2014 tarihinde sona erdi.

Şirketlerin ruhsat dolumu nedeniyle üstlendikleri sorumlulukları yerine getirmemelerinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler