1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumuna konu teklifi süresi uzatıldı

Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumuna konu teklifi süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü – Bu yıl düzenlenecek olan 8. Uluslar arası Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumu’na Yer Bilimlerinin herhangi bir dalında teklif verme süresi...

Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumuna konu teklifi süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü – Bu yıl düzenlenecek olan 8. Uluslar arası Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumu’na Yer Bilimlerinin herhangi bir dalında teklif verme süresi 24 Ocak’a kadar uzatıldı.

13-17 Ekim 2014 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’de gerçekleştirilecek olan 8. Uluslar arası Doğu Akdeniz Jeoloji Sempozyumu’na Yer Bilimlerinin herhangi bir dalında teklif verme süresi 24 Ocak’a kadar uzatıldı. İlgililer belirlenen Yer Bilimleri dallarından herhangi biri hakkında Doğu Akdeniz ile bağlantılı öneriler yapılabilecek.

Sempozyumda teklife açık Yer Bilimleri konuları, Kömür, Deprem, Mühendislik, Çevre, jeoarkeoloji, jeomedikal ve Petroloji, Jeolojik kalıntılar, Jeotermal, Hidrojeoloji, Magmatik ve Metamorfik Petroloji, Medical Jeoloji, Mineral kaynaklar, maden yatakları, değerli taşlar, Paleantoloji, Petrol Jeolojisi, Volkan bilimi ve benzeri olarak sıralanıyor. Bu Jeoloji konularından herhangi biri hakkında Doğu Akdeniz ile bağlantılı öneriler yapılabilecek.

1992 yılından bu yana Doğu Akdeniz bölgesinin jeolojik görünüşünü ele alan Sempozyumun sekizincisi bu yıl Yeryüzü bilimleri üzerine çok çeşitli konu başlıklarıyla ve görülmeye değer jeolojik alanlara düzenlenen kısa gezilerle gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler