1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Dinar RES`in kapasite artırımı halkın görüşüne açıldı

Dinar RES`in kapasite artırımı halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Olgu Enerji tarafından Afyon ili Dinar ilçesinde işletilen Dinar RES'in kapasitesinin 115 MW’den 201,4 MW'ye çıkarılması projesi halkın...

Dinar RES`in kapasite artırımı halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Olgu Enerji tarafından Afyon ili Dinar ilçesinde işletilen Dinar RES'in kapasitesinin 115 MW’den 201,4 MW'ye çıkarılması projesi halkın görüşüne açıldı.

Güriş Grubu şirketlerinden Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından, Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, Saklıkoyak Tepe, Karakoyunarkaçı Tepe, Gölalan Tepe, Yanyol Tepe, Gökbakan Tepe, İncebel Tepe, Karakuz Tepe, Gölalan Tepe, Çat Tepe, Alacagöltaşı Tepe, Kaleyıkığı Tepe, Büyükgözlek Tepe, Kocagöl Mevkii, Gölyolu Tepe, Sarıtaş Tepe, Keklicek ve Bülüçalanı Köyü Mevkiinde işletilmekte olan Dinar Rüzgâr Enerji Santralinin kapasite artırma projesi halka açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, proje ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 02/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

ÇED Başvuru Dosyasını incelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

GÜRİŞ DİNAR RES'İN KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler