1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle EDAŞ`tan çiftçilere borç uyarısı

Dicle EDAŞ`tan çiftçilere borç uyarısı

Enerji Günlüğü - Dicle EDAŞ,önümüzdeki sezonda bedelini ödemeyen çiftçilere kesinlikle enerji verilmeyeceğini duyurdu.Dicle Elektrik Dağıtım Anonim...

Dicle EDAŞ`tan çiftçilere borç uyarısı

Enerji Günlüğü - Dicle EDAŞ,önümüzdeki sezonda bedelini ödemeyen çiftçilere kesinlikle enerji verilmeyeceğini duyurdu.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) bir açıklama yaparak, bölgede ödenmeyen elektrik bedellerinin bütün Türkiye tarafından ödendiğini hatırlatarak,önümüzdeki sezonda bedelini ödemeyen çiftçilere kesinlikle enerji verilmeyeceğini duyurdu.

Dicle EDAŞ, daha önce 2 kez gerçekleştirdiği ‘Tarımsal Sulama Kampanyası’nı, 2015 yılı için yeniden hayata geçiriyor. Daha önceki kampanyalarda elektrik enerjisi kullanım bedelinde yüzde 90’a varan oranda indirim yapıldığının altı çizilen açıklamada, “Söz konusu indirim yalnız faaliyet gösterdiğimiz illerde şirketimiz tarafından yapılmakta olup başka dağıtım şirketlerince ülkemizin diğer bölgelerinde uygulanmamaktadır”’ ifadeleri kullanıldı.

Dicle EDAŞ’ın faaliyet gösterdiği ve tarımsal sulamanın yoğun olduğu illerde büyük oranda kampanyaya katılım olmasına rağmen, Mardin ilindeki çiftçilerimizin önemli bir kısmının eski bedelsiz kullanma alışkanlıklarını devam ettirerek, kendileri için son derece avantajlı olan bu kampanyaya halihazırda katılım sağlamadıkları belirtilen açıklamada, “Öncelikle Dicle EDAŞ olarak, helalleşme kampanyamıza katılarak elektrik borcunu ödeyen çiftçilerimize teşekkür eder, sonraki yıllarda düzenlenecek kampanyalara da iştirak etmeleri halinde bu çiftçilerimize cazip fiyatlarla elektrik tedarik edeceğimizi belirtmek isteriz” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler