1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Deliklitaş HES ÇED raporu görüşe açıldı

Deliklitaş HES ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü – Batu Enerji tarafından Kastamonu’da yapılması planlanan Deliklitaş Regülatörü ve HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.Çevresel...

Deliklitaş HES ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü – Batu Enerji tarafından Kastamonu’da yapılması planlanan Deliklitaş Regülatörü ve HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada Kastamonu ili Bozkurt ilçesi sınırları içerinde Batu Enerji Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan “Deliklitaş Regülatörü ve HES (4,16 MW)" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporunun10 (on) iş günü halkın görüşüne açıldığı bildirildi.

ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından 03.10.2013 tarih ve 28784 sayılı ÇED Yönetmeliğinin Geçici 1. Maddesi kapsamında 17.07.2008 tarih ve 26939 sayılı ÇED Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereğince incelenip değerlendirildi ve söz konusu Rapor nihai kabul edilerek inceleme değerlendirme süreci sona erdirildi.

10 (on) iş günü halkın görüşüne açık olan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu ile ilgili görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Kastamonu Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müracaat edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler