1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. BT 1 Enerji`den Elbistan`a 4 MW`lık GES

BT 1 Enerji`den Elbistan`a 4 MW`lık GES

Enerji Günlüğü - BT 1 Enerji, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan 0,99 MW'lık tesisi 3,96 MW'a çıkarmayı planlıyor.BT 1 Enerji İç ve Dış...

BT 1 Enerji`den Elbistan`a 4 MW`lık GES

Enerji Günlüğü - BT 1 Enerji, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan 0,99 MW'lık tesisi 3,96 MW'a çıkarmayı planlıyor.

BT 1 Enerji İç ve Dış Tic. San.ve Tic. Ltd. Şti., Kahramanmaraş ili, Elbistan ilçesi, Büyük Yapalak Mahallesi Evliya Yeri mevkiinde halihazırda bulunan 0,99 MW'lık tesise herbiri 0,99 MW kapasitesinde 3 adet Güneş Enerjisi Santrali daha eklemeyi planlıyor.

13.340.000 TL bedel biçilen proje ile yılda toplam 6.520.000 kWh enerji üretimi gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Her bir tesis tamamen bağımsız üretim yapacak şekilde tesis edilecek ve üretimleri ayrı sayaçlardan geçerek sisteme aktarılacak.

PROJE İLE İLGİLİ ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, proje ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin başladığı duyuruldu. ÇED Süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler Kahramanmaraş Valiliği'ne (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler