1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Boğaziçi Üniversitesi 850 KW’lık RES kuracak

Boğaziçi Üniversitesi 850 KW’lık RES kuracak

Enerji Günlüğü - Boğaziçi Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Kilyos Kampüsü’ne 1 Adet 850 KW Gücünde Rüzgar Enerji Santrali...

Boğaziçi Üniversitesi 850 KW’lık RES kuracak

Enerji Günlüğü - Boğaziçi Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Kilyos Kampüsü’ne 1 Adet 850 KW Gücünde Rüzgar Enerji Santrali Kurulması İşi yapım işi için ihale açtı. 

Kamu İhale Bülteni’nde yayımlanan ilana göre, ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 5 aday teklif vermeye davet edilecek.

Ön yeterlik ve ihale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.Ön yeterlik dokümanı 300 TRY (Türk Lirası) ve ihale dokümanı 200 TRY (Türk Lirası) karşılığı Boğaziçi Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı adresinden satın alınabilecek. 

ÖNYETERLİLİK ŞARTLARI

Önyeterlilik başvurusu yapacak olan firmalar, 750.000 TRY (Türk Lirası) tutarından az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu sunacaklar.

Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde; a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması, c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranacak. 

Adayın cirosunun 1.750.000 TRY (Türk Lirası) , taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarının ise 1.250.000 TRY (Türk Lirası) az olmaması gerekli olacak.

ÖNYETERLİLİK BAŞVURULARI 30 EKİM 2013’DE SUNULACAK:

Önyeterlilik başvuruları, 30 Ekim 2013’de saat 10.30’da Boğaziçi Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı adresine elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 3 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve işin süresi yer tesliminden itibaren 400 takvim günü olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler