1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BEST Trafo`da yönetime kolaylık

BEST Trafo`da yönetime kolaylık

Enerji Günlüğü - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri AŞ Yönetim Kurulu ihtiyaç duydukça toplanacak, üye olmayanlara yetki devri yapılabilecek.Yırcalı...

BEST Trafo`da yönetime kolaylık

Enerji Günlüğü - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri AŞ Yönetim Kurulu ihtiyaç duydukça toplanacak, üye olmayanlara yetki devri yapılabilecek.

Yırcalı Grubu bünyesindek faaliyet gösteren ve ticari unvanı Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri AŞ olan Best Trafo'nun Yönetim Kurulu, şirket ana sözleşmesinin 10 ve 13'üncü maddelerinde bazı değişiklikler yapılmasını ve bunun onay için genel kurula sunulmasını kararlaştırdı.

Esas Sözleşme'deki 10'uncu madde değişikliğine göre şirket yönetim kurulunun ayda en az bir kere toplanması hükmü kaldırıldı. Buna göre, Best Trafo Yönetim Kurulu, ihtiyaç duyuldukça toplanacak. Toplandı Şirket merkezinde veya Kurul'un kararlaştıracağı başka bir yerde yapılabilecek.

Best Trafo Esas Sözleşmesi'nin 13'üncü madde değişikliği de Şirket Yönetim Kurulu'nun bazı yetkilerinin, Yönetim Kurulu olmayanlara da devredilebilmesinin önünü açıyor.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Rona Yırcalı’nın yaptığı BEST Trafo'nun merkezi Balıkesir. Şirket yağlı ve kuru tip transformatör üretimi yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler