1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Benzin satış fiyatında indirim

Benzin satış fiyatında indirim

Enerji Günlüğü - Akaryakıt ürünlerinden benzinin pompa satış fiyatlarında 6 Şubat 2016 itibariyle indirime gidildi. Siyah ürün fiyatları da aşağı...

Benzin satış fiyatında indirim

Enerji Günlüğü - Akaryakıt ürünlerinden benzinin pompa satış fiyatlarında 6 Şubat 2016 itibariyle indirime gidildi. Siyah ürün fiyatları da aşağı çekildi.

Uluslararası piyasalardaki fiyat hareketleri ve kur değişiminin etkisiyle yurt içinde benzinin rafineri çıkış fiyatlarında düşüş yönünde yeni bir ayarlamaya gidildi. Akaryakıt dağıtım firmaları da buna bağlı olarak pompa satış fiyatlarını yeniden belirledi.

BENZİN UCUZLADI

Buna göre, benzinin litre satış fiyatı bu gece yarısından geçerli olmak üzere 7 kuruş aşağı çekildi. Böylece İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzinin satış fiyatı 4.23 TL'den 4.30 TL seviyesine yükseldi.

MOTORİN DEĞİŞMEDİ

Dün itibariyle litre başına 5 kuruş zam gören motorinin litre satış fiyatları ise değişmeyerek İstanbul Anadolu Yakası'nda 3.41-3.42 TL civarında uygulanmaya devam edecek.

FUEL OIL DE DÜŞTÜ

Öte yandan fuel oil ve kalorifer yakıtı gibi siyah ürünlerin satış fiyatlarında da 4 kuruşluk indirime gidildiği bildirildi.

...

Önceki ve Sonraki Haberler