1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Bartın Üniversitesi yenilebebilir enerjinin geleceğini ele alacak

Bartın Üniversitesi yenilebebilir enerjinin geleceğini ele alacak

Enerji Günlüğü - Bartın Üniversitesi düzenleyeceğipanel ile yenilenebilir enerji kaynaklarının ülkemiz ve dünyadaki konumunu ve geleceğini ele alacak.Bartın...

Bartın Üniversitesi yenilebebilir enerjinin geleceğini ele alacak

Enerji Günlüğü - Bartın Üniversitesi düzenleyeceğipanel ile yenilenebilir enerji kaynaklarının ülkemiz ve dünyadaki konumunu ve geleceğini ele alacak.

Bartın Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜYENARUM) tarafından 17 Aralık’ta “Yenilenebilir Enerjide Yarınlar” konulu panel düzenlenecek.

Üniversitenin konferans salonunda ODTÜ’den Prof. Dr. Osman Sevaioğlu’nun oturum başkanlığı yapacağı panelde, enerji konusunda yaptığı çalışmalarla dikkatleri çeken İTÜ Öğretim Üyesi, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SUT-D) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Tanay Sıdkı Uyar, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nedim Saraçoğlu ile Rüzgar Enerjisi Santralleri Yatırımcıları Derneği (RESYAD) Başkanı Selahattin Baysal, Good4Trust.org’dan Dr. Uygar Özesmi, MİMSAN Grup Başkanı Enver İlhan konuşmacı olarak yer alacak. Panel, çok sayıda enerji uzmanını da bir araya getirecek.

“Yenilenebilir enerji” kaynaklarının ülkemiz ve dünyadaki bugünü ve yarının ele alınacağı panel, gençlerde de enerji bilincini artırmayı hedefliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler