1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Ayen Enerji, Ayen Doğalgaz`ı tasfiye edecek

Ayen Enerji, Ayen Doğalgaz`ı tasfiye edecek

Enerji Günlüğü - Ayen Enerji, bağlı ortaklığı Ayen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tasfiyesi için karar alacak.Ayen Enerji'den...

Ayen Enerji, Ayen Doğalgaz`ı tasfiye edecek

Enerji Günlüğü - Ayen Enerji, bağlı ortaklığı Ayen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tasfiyesi için karar alacak.

Ayen Enerji'den konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, bağlı ortaklığı Ayen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, gerçekleştirmeyi planlamış olduğu "Ayen Erciyes Doğalgaz Santral Projesi" yatırımının gerçekleşmemesi nedeniyle bu amaçla kurulmuş olanAyen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tasfiye edilmesine karar verileceği belirtildi.

Şirketin projesi DSİ tarafından ÇED ve İmar izinleri açısından uygun bulunmamış ve EPDK da proje lisans sürecinin sonlandırılmasını uygun bulmuştu.

Ayen Enerji Yönetim Kurulu, 20.10.2014 tarihinde Ayen Doğalgaz Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tasfiye edilmesinin görüşülüp karara bağlanması için 27.10.2014 Pazartesi saat:11.00'de olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmasına karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler