1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. AYEDAŞ`tan enerji tasarrufunu anlatan miniklere ödül

AYEDAŞ`tan enerji tasarrufunu anlatan miniklere ödül

Enerji Günlüğü - İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi AYEDAŞ, ilkokullar arasında düzenlediği enerji tasarrufu konulu şiir, resim...

AYEDAŞ`tan enerji tasarrufunu anlatan miniklere ödül

Enerji Günlüğü - İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi AYEDAŞ, ilkokullar arasında düzenlediği enerji tasarrufu konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren minikleri ödüllendirdi. 

Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle, AYIŞIĞI PROJESİ kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, 10 Ocak 2013 tarihinde Maltepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir törenle verildi.

Törene, İstanbul Vali Yardımcısı Harun KAYA, Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nimet KARABULUT, Maltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gülten TORGAY, AYEDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Tarık ÇELENK, AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ, AYEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları, Birim ve İşletme Müdürleri ile çok sayıda AYEDAŞ personeli ve yarışmaya katılan okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Törende, Kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere İstanbul Vali Yardımcısı Harun KAYA, Şiir dalında dereceye giren öğrencilere Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR ve Resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ tarafından verildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin Okul Müdürlerine ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine de AYEDAŞ tarafından plaket takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ, enerji tasarrufu alışkanlığını topluma aşılamak için AYEDAŞ’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. AYIŞIĞI Projesi kapsamında, AYEDAŞ’tan Uzman Personelin hali hazırda okullarda Seminer verdiğini de hatırlatan ÇEPNİ, toplumda enerji tasarrufu bilincini uyandırmanın sosyal bir sorumluluk olduğunu söyledi. 

Tören sonunda AYEDAŞ Tiyatro Topluluğu tarafından Enerji Haftasına özel olarak hazırlanan ‘Önceden Yoktu CIZZZ Elektrik’ adlı oyun sahnelendi.

RESİM YARIŞMASI
OKUL VE SINIFI ÖĞRENCİ ADI SOYADI DERECESİ
Özel İstanbul Coşkun İlkokulu – 4/A Ayşe Nisa ALKILIÇ Birinci
Hasan Şadoğlu İ.Ö.O. – 4/C Sıla GÜLER İkinci
Özel Küçükyalı Tekden İlkokulu – 2/B Ece YURDAER Üçüncü
Kadir Has İlkokulu – 3/A Tuğçe DEMİRCİ Mansiyon
ŞİİR YARIŞMASI
OKUL VE SINIFI ÖĞRENCİ ADI SOYADI DERECESİ
Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu 8-D İrem Damla ÖZEL Birinci
Prof.Abdullah Türkoğlu Ortaokulu 7/A Rabia ÖZTÜRK İkinci
Kadir Rezzan Has Ortaokulu 6/E Onur KABAKÇI Üçüncü
KOMPOZİSYON YARIŞMASI
OKUL VE SINIFI ÖĞRENCİ ADI SOYADI DERECESİ
E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi – 10/D Berfin SOYUPAK Birinci
Maltepe Orhangazi A.İ.H.L. Muzaffer KARDİYEN İkinci
Maltepe Orhangazi A.İ.H.L. Furkan İsmet KUMBAR Üçüncü
Önceki ve Sonraki Haberler