1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Antalya`da Jeotermal sahalar ruhsatlandırılacak

Antalya`da Jeotermal sahalar ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü -Antalya'da 6 adet jeotermal kaynak arama sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.Antalya Valiliği Yatırım İzleme...

Antalya`da Jeotermal sahalar ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü -Antalya'da 6 adet jeotermal kaynak arama sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya il sınırları içinde bulunan 6 adet jeotermal kaynak arama sahasının üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere açık teklif arttırma usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhale edilecek Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Ruhsat sahaları şöyle: Antalya İli, Kepez İlçesi, Duacı köyü, O25-a2 pafta ve 13,99 hektar alan, Konyaaltı İlçesi, Hacısekiler köyü, O24-b3 pafta ve 8.74 hektar alan, Kumluca İlçesi, Büyükalan-Kuzca köyü, O24-c1 pafta ve 4500 hektar alan, Akseki İlçesi, N27-a3 pafta ve 2807,21 hektar alan, Serik İlçesi, Gebiz Beldesi, Tüngüşlü-Tekke köy, N25-c3 pafta ve 4700 hektar alan, Gazipaşa İlçesi, Ilıca köyü, P28-b1-b2 pafta ve 1500 hektar alan.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 07.12.2015 tarihinde saat 14:00'de Antalya Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Zemin Kat Toplantı Salonu. Antalya Valiliği Ek Hizmet Binası YİKOB Bayındır Mah. Gazi Bulvarı Muratpaşa / ANTALYA adresinde yapılacak.

Şartnameler, Antalya Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü Antalya Valiliği Ek Hizmet Binası YİKOB Bayındır Mah. Gazi Bulvarı Muratpaşa/ ANTALYA adresinden 200 TL karşılığında alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler