1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Alpay Enerji`ye üç petrol arama ruhsatı

Alpay Enerji`ye üç petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Alpay Enerji Anonim Şirketi'nin altı petrol arama ruhsatı başvurusundan üçü kabul edildi, üçü reddedildi. Alpay Enerji Anonim...

Alpay Enerji`ye üç petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Alpay Enerji Anonim Şirketi'nin altı petrol arama ruhsatı başvurusundan üçü kabul edildi, üçü reddedildi. 

Alpay Enerji Anonim Şirketi'ne 14 No'lu Adana petrol bölgesinde, Adana ve Mersin il sınırları içindeki ALP/XIV/E, işaretli sahada, AR/ALP/5102 hak sıra numarasıyla dört yıllığına bir adet petrol arama ruhsatı verildi.

Alpay Enerji'nin 14 No'lu Adana petrol bölgesinde Adana sınırları içindeki ALP/XIV/A işaretli saha için AR/ALP/5098 hak sıra numarasıyla yaptığı dört yıllık petrol arama ruhsatı başvurusu da kabul edildi. Alpay Enerji'ye yine 14 No'lu Adana petrol bölgesinde, Adana ve Mersin il sınırları içinde yer alan ALP/XIV/D işaretli saha için AR/ALP/5101 hak sıra numarasıyla dört yıllığına bir adet petrol arama ruhsatı verildi. Verilen her üç ruhsat da, dörder yıllık sürelerinin ikinci yılı sonuna kadar birer adet arama kuyusu açılması şartına bağlandı.

REDDEDİLEN RUHSAT TALEPLERİ

Alpay Enerji A.Ş'nin bir adet Adana, bir adet Adana ve Mersin, bir adet de Hatay ili sınırları içindeki sahalar için yaptığı petrol arama ruhsatı başvuruları reddedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler