1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Alman sertifikalı PV eğitimi İzmir`de

Alman sertifikalı PV eğitimi İzmir`de

Enerji Günlüğü - İzmir'de 4-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında sertifikalı fotovoltaik uzmanlık eğitimi yapılacak. İstanbul'da da 8-17 Ağustos tarihleri...

Alman sertifikalı PV eğitimi İzmir`de

Enerji Günlüğü - İzmir'de 4-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında sertifikalı fotovoltaik uzmanlık eğitimi yapılacak. İstanbul'da da 8-17 Ağustos tarihleri arasında daha geniş kapsamlı seminerler gerçekleştirilecek. 

Alman Sertifikalı Fotovoltaik Uzmanlık Eğitimleri gerçekleştiren Çataklı Enerji'nin Ağustos ayı eğitim programı belli oldu.

Ağustos ayı programında Ada Sistemler (Şebekeden bağımsız sistemler) konusundaki eğitimler de yer alıyor.

Çataklı Enerji'den verilen bilgiye göre, 4-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir'de Temel Eğitim seminerleri verilecek.

İstanbul'da ise 8-10 Ağustos tarihlerinde temel eğitim, 11-13 Ağustos tarihlerinde uygulamalı eğitim, 14-15 Ağustos'ta ADA (Şebekeden bağımsız / off-grid) sistemler, 16-17 Ağustos tarihlerinde ise TEDAŞ Proje dosyası eğitimi ile TSKB işbirliğiyle düzenlenen finans eğitimi gerekleştirilecek. İstanbul'daki eğitimler, Kartal Soğanlık'taki Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi, ÇATAKLI ENERJİ'nin web sitesinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler