1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. All Energy Turkey 2015 iptal!

All Energy Turkey 2015 iptal!

Enerji Günlüğü - İstanbul'da 14-15 Ekim 2015 tarihlerinde yapılması planlanan All Energy Turkey 2015 etkinliği iptal edildi.Dünyanın ende gelen fuarcılık...

All Energy Turkey 2015 iptal!

Enerji Günlüğü - İstanbul'da 14-15 Ekim 2015 tarihlerinde yapılması planlanan All Energy Turkey 2015 etkinliği iptal edildi.

Dünyanın ende gelen fuarcılık şirketlerinden Informa Exhibitions tarafından Türkiye'de iki kez düzenlenen All Energy Turkey fuarı bu yıl yapılmayacak. Informa'nın Almanya'nın Düsseldorf şehrindeki birimiyle Türkiye partneri Istexpo Fuarcılık'ın yürüttüğü All Energy Turkey 2015'in hazırlık çalışmaları sonlandırıldı.

All Energy Turkey, Türkiye'deki enerji oyuncularıyla, uluslararası markaları buluşturmayı hedefliyordu. Daha önceki All Energy Turkey etkinliklerinde enerji oyuncuları açısından Türkiye pazarının sunduğu fırsatlar değerlendiriliyor, sorunlar ve çözüm önerileri de tartışılıyordu.

SEÇİMLER, BELİRSİZLİK

All Energy Turkey 2015'in iptal edilme nedeni olarak, yeterli katılımcı ilgisi görmemesi ve yeterli sponsor desteği bulamaması gösteriliyor. Enerji sektöründen bir yetkili, olası katılımcıların ve destekçilerin All Energy Turkey 2015'e ilgi göstermeyişini seçim atmosferinin yol açtığı belirsizliklere bağlıyor. Yetkili ayrıca, sektördeki düzenlemelerin enerji piyasalarını müdahalelere açık bir noktada tutmasının da özellikle yabancı katılımcıları olumsuz etkilediğini ifade ediyor.

HER YIL 1.1 MİLYON PROFESYONELİ BULUŞTURUYOR

Informa Exhibitions, dünyada 40 şehirde 130 civarında ticaret ve tüketici etkinliği düzenliyor. Londra, Sao Paulo, Dubai, Düsseldorf, Singapur, Melbourne ve Beijing’de merkez ofisleri, ayrıca pek çok dünya kentinde bağlantı noktaları bulunan Informa Exhibitions, her yıl dünyanın çeşitli noktalarında, yeni iş fırsatları oluşturmak isteyen yaklaşık 1.1 milyon profesyoneli buluşturan fuar ve etkinlikler düzenliyor.

Mehmet KARA

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler