1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Aksaray’da 18 jeotermal saha ihale edilecek

Aksaray’da 18 jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Aksaray ili sınırları içinde bulunan 18 adetJeotermal Kaynak Arama sahası 3 yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.Aksaray...

Aksaray’da 18 jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Aksaray ili sınırları içinde bulunan 18 adetJeotermal Kaynak Arama sahası 3 yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre, Aksaray ili sınırları içinde bulunan 18 adetJeotermal Kaynak Arama sahası 3 yıl süre ile arama ruhsatı verilmesi amacıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü (Artırma) ile ihale edilecek.

İhale 28/10/2014 Pazartesi günü saat 10.30’da Aksaray İl Özel İdaresi Toplantı salonunda İl Encümeni tarafından 1. sıradan başlayarak yapılacak.

Şartname mesai saatleri içinde İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nden müracaatla bedelsiz olarak görülebilecek ve İhaleye katılmak için 120 TL karşılığında alınabilecek.

İstekliler istenen belgeleri ihale günü en son saat 10.00’a kadar İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı’na verecekler. Ayrıca İstekliler ihale günü saat 10.00’a kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla ihale komisyonuna gönderebilecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler