1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Ağasar HES ÇED raporu görüşe açıldı

Ağasar HES ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü – Ağasar Enerji tarafından Trabzon’da yapılması planlanan Ağasar Regülatörü ve HES ÇED raporu görüşe açıldı.Çevresel Etki...

Ağasar HES ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü – Ağasar Enerji tarafından Trabzon’da yapılması planlanan Ağasar Regülatörü ve HES ÇED raporu görüşe açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü internet sitesinden, Trabzon İli, Şalpazarı ilçesi, Adambilmez ve Simenli Dereleri üzerinde Ağasar Enerji Üretim Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan ‘Ağasar Regülatörü ve HES (6,14 MWm)’ projesi ile ilgili Bakanlığa sunulan ÇED Raporu’nun 10 gün süre ile halkın görüşüne açıldığını açıkladı.

03.10.2013 tarih ve 28784 sayılı ÇED Yönetmeliği’nin Geçici 1. Maddesi kapsamında incelenerek ÇED Raporu Özel Formatı’na uygun bulunan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunu incelemek isteyenler, Bakanlık merkezinde veya Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler