1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin-Elbistan`da kazan bakım ve onarımı yaptırılacak

Afşin-Elbistan`da kazan bakım ve onarımı yaptırılacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali'nin kazan sisteminin bakım onarım revizyonu işi için hizmet satın alacak.Elektrik Üretim A.Ş....

Afşin-Elbistan`da kazan bakım ve onarımı yaptırılacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali'nin kazan sisteminin bakım onarım revizyonu işi için hizmet satın alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü'nün ilanına göre, Elektrik Üretim A.Ş.’ye bağlı Afşin-Elbistan A Termik Santrali'nin1. 2. 3. ve 4. Ünitelerinde Çıkabilecek Kazan Sistemine Ait İşlerin Teknik Şartname Esaslarında Bakım-Onarım Revizyonunun 6 (altı) ay Süre İle Yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 07/07/2015 tarihinde Saat 14.00'de EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü/Afşin adresinde yapılacak. Teklifler ihale tarihi saat 14:00’e kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/ KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100 TL bedeli karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler