1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin-Elbistan B Termik Santralı ihalesinde süre düzeltmesi

Afşin-Elbistan B Termik Santralı ihalesinde süre düzeltmesi

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan B Termik Santralı II. Ünite Kazanında Meydana Gelen Yangın Hasarının Giderilmesi Danışmanlık hizmet alımı” ihalesinde...

Afşin-Elbistan B Termik Santralı ihalesinde süre düzeltmesi

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan B Termik Santralı II. Ünite Kazanında Meydana Gelen Yangın Hasarının Giderilmesi Danışmanlık hizmet alımı” ihalesinde teknik şartnamenin hazırlanma süresi 45 günden 60 güne çıkartıldı.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü ihalenin teknik şartnamesinde yaptığı düzeltmeyi bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak ilan etti.

Buna göre, İhale ilanı 13.12.2013 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan “Afşin-Elbistan B Termik Santralı II. Ünite Kazanında Meydana Gelen Yangın Hasarının Giderilmesi Danışmanlık hizmet alımı” ihalesinin Teknik Şartnamesinin, “ Hizmetlerin Kapsamı” başlıklı (d) maddesinin“Aşama 1: İhale Şartnamesi Hazırlanması” başlıklı alt maddesinde yer alan;

“Teknik Şartname hem Türkçe, hem de İngilizce olarak hazırlanacak ve her iki dildeki maddeler birbirine uyumlu olarak aynı sayfada iki sütun halinde bir formatta yer alacaktır. İşin bu bölümünün süresi sözleşmenin imzalanmasını müteakip 45 (kırkbeş) takvim günüdür.”

Kısmı,

“Teknik Şartname hem Türkçe, hem de İngilizce olarak hazırlanacak ve her iki dildeki maddeler birbirine uyumlu olarak aynı sayfada iki sütun halinde bir formatta yer alacaktır. İşin bu bölümünün süresi sözleşmenin imzalanmasını müteakip 60 (altmış) takvim günüdür.” şeklinde değiştirildi.

EÜAŞ AFŞİN-ELBİSTAN B İÇİN DANIŞMANLIK HİZMETİ ALACAK

Önceki ve Sonraki Haberler