1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. 40 Aile ve Sosyal Politikalar Uzman yardımcısı alınacak

40 Aile ve Sosyal Politikalar Uzman yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü – Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Merkez Teşkilatına yazılı ve sözlü sınavla toplam 40 Aile ve Sosyal PolitikalarUzman Yardımcısı...

40 Aile ve Sosyal Politikalar Uzman yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü – Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Merkez Teşkilatına yazılı ve sözlü sınavla toplam 40 Aile ve Sosyal PolitikalarUzman Yardımcısı alacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bugünkü Resmi Gazete’de yayınladığı duyuruya göre, Merkez Teşkilatına sözlü sınavla Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8 inci dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere üç gruptan toplam 40 Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yardımcısı alacak.

Birinci grupta Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Sınıf Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Zihin Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği, Üstün ZekalılarÖğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Aile ve Tüketici Bilimleri alanlarında 15 adet, ikinci grupta Hukuk alanında 5 adet ve üçüncü grupta Kamu Yönetimi- Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler, Maliye alanlarında 20 adet olmak üzere toplam 40 adet Aile ve Sosyal PolitikalarUzman Yardımcısı alınacak.

SINAV TARİHİ 9 MART 2014

Sınav 9 Mart 2014 tarihlerinde Ankara’da yapılacak. Sınav hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla katkı bedeli ücreti (sınav ücreti), ücret yatırılacak banka hesap bilgileri ayrıca Bakanlık internet sayfasında (www.aile.gov.tr) ilan edilecek.

En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, belirtilen bölümlerden veya yurt dışındaki üniversitelerde Yüksek Öğretim Kurulunca denkliği kabul edilen tablodaki bölümlerin birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olan ve Kamu Personeli Seçme Sınavlarındaki KPSSP3-113-11 puan türünden en az 70 puan almış olanlardan, 40 pozisyon için başvuru alınacak. 

SINAV SON BAŞVURU TARİHİ 31 OCAK 2014

Sınav başvuruları 24/01/2014 tarihinde başlayıp, 31/01/2014 tarihinde sona erecek.

Sınava ilişkin diğer hususlar www.aile.gov.tr adresinde yayınlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler